Over ons

Over ons

Wij willen bijdragen aan de financiële vrijheid en onafhankelijkheid van ondernemers. Wij willen ze inzicht geven in hun cijfers, zodat ze ook financieel precies weten wat ze doen en hoe ze ervoor staan. Cijfers zeggen hoe het met je bedrijf gaat, maar ook wie jij bent en wat je mindset is.

Dagelijks krijgen wij positieve feedback van klanten en dat is waar wij het voor doe.

Doen waar je goed in bent

Wij vinden dat iedereen moet doen waar die goed in is. Ondernemers zijn vooral goed in hun eigen vak en niet per se in boekhouden. Ons vak is boekhouden.

Vijf jaar geleden begonnen wij met Best Choice Administraties. Daarvoor hadden wij al vijf jaar ervaring bij een accountantskantoor. Naast de studies fiscaal recht en economie en alle verplichte cursussen verdiepen wij ons ook uitgebreid in automatisering. Wij vinden het belangrijk dat onze administratie maximaal gebruik maakt van de mogelijkheden van automatisering. Dat houdt de kosten laag en het vermindert de fouten. Zo houden we bovendien tijd over voor advies aan onze klanten.

Onze visie op de toekomst van administratie

In de toekomst nemen computers, robots en artificiële intelligentie (AI) de administratie steeds meer over. Daar moet je als ondernemer wel op voorbereid zijn. Je kunt bijvoorbeeld aanmaningen automatiseren of een automatisch bericht krijgen bij afwijkingen in het omzetverloop.

Administratie steeds meer automatiseren, zodat onze diensten kunnen verschuiven naar advies en coaching. We gaan steeds meer met de ondernemer om tafel zitten en vragen hoe het bedrijf loopt, wat het doel is en welke mensen en middelen nodig zijn binnen welke tijd. We interpreteren bijvoorbeeld ook je cijfers of geven investeringsadvies.

Wij vinden het spannend om de nieuwste ontwikkelingen bij te houden en die toe te passen in ons  bedrijf. Net als jij voor jouw bedrijf.

Kennismaken?