Over ons

Over ons

Ik wil bijdragen aan de financiële vrijheid en onafhankelijkheid van ondernemers. Ik wil ze inzicht geven in hun cijfers, zodat ze ook financieel precies weten wat ze doen en hoe ze ervoor staan. Cijfers zeggen hoe het met je bedrijf gaat, maar ook wie jij bent en wat je mindset is.

Ik ben Corina de Jong-van der Kooi, directeur-eigenaar van Best Choice Administraties. Dagelijks krijg ik positieve feedback van klanten en dat is waar ik het voor doe.

Doen waar je goed in bent

Ik vind dat iedereen moet doen waar die goed in is. Ondernemers zijn vooral goed in hun eigen vak en niet per se in boekhouden. Ons vak is boekhouden.

Vijf jaar geleden begon ik met Best Choice Administraties. Daarvoor had ik al vijf jaar ervaring bij een accountantskantoor. Naast mijn studies fiscaal recht en economie en alle verplichte cursussen verdiep ik me ook uitgebreid in automatisering. Ik vind het belangrijk dat onze administratie maximaal gebruik maakt van de mogelijkheden van automatisering. Dat houdt de kosten laag en het vermindert de fouten. Zo houden we bovendien tijd over voor advies aan onze klanten.

Mijn visie op de toekomst van administratie

In de toekomst nemen computers, robots en artificiële intelligentie (AI) de administratie steeds meer over. Daar moet je als ondernemer wel op voorbereid zijn. Je kunt bijvoorbeeld aanmaningen automatiseren of een automatisch bericht krijgen bij afwijkingen in het omzetverloop.

Administratie steeds meer automatiseren, zodat onze diensten kunnen verschuiven naar advies en coaching. We gaan steeds meer met de ondernemer om tafel zitten en vragen hoe het bedrijf loopt, wat het doel is en welke mensen en middelen nodig zijn binnen welke tijd. We interpreteren bijvoorbeeld ook je cijfers of geven investeringsadvies.

Ik vind het spannend om de nieuwste ontwikkelingen bij te houden en die toe te passen in mijn bedrijf. Net als jij voor jouw bedrijf.

Kennismaken?

Best Choice Administraties is een uiterst professioneel, innovatief administratiekantoor. Ze staan voor kwaliteit, bieden hoogwaardige service en zijn uitermate betrouwbaar. Ze bieden ondersteuning op meerdere vlakken dan alleen de boekhouding. Ze werken snel en het hele team is heel betrokken en staat altijd klaar! Ze hebben ontzettend veel voor mijn bedrijf gedaan. De eigenaresse Corina is gewoon een van de besten in haar vakgebied: heel vooruitstrevend en innovatief met een hart van goud! Ik kan ze voor de volle 100% aanbevelen!

Sahaya Doebar

2CLASHY