Diensten

Wat kan Best Choice Administraties voor jou betekenen?

Boekhoud
Pakket

Btw
Aangifte

Salaris
Administratie

Freelance
Administratie

Leden
Administratie

Aangifte Vennootschap Belasting

Ons complete aanbod

Boekhoudpakket

Maak gewoon een foto van je bonnetje met je mobiel, upload die naar onze app en je bent klaar. Krijg je een factuur per mail? Mail die door naar het e-mailadres dat je van ons krijgt. Meer hoef je niet te doen. Je hoeft geen cijfers door te geven, datum uit te zoeken of code te bedenken.

Wij krijgen automatisch een bericht als jij een factuur opstuurt. Onze eigen automatisering vult alles al in en wij hoeven het alleen nog maar te controleren. Dat houdt het voor jou ook goedkoop.

Wat houdt ons boekhoudpakket in?

  • Je maakt gebruik van ons facturatiepakket voor al je verkoopfacturen.
  • Wij verzorgen je financiële administratie.
  • Wij beantwoorden al jouw vragen over je boekhouding.
  • Wij verzorgen je aangifte omzetbelasting (btw).
  • Wij gaan na of je optimaal gebruik maakt van fiscale regelingen en tippen je als iets beter, goedkoper of makkelijker kan.
  • Wij verzorgen je jaarcijfers en de aangifte inkomstenbelasting, inclusief toeslagen en je eventuele fiscale partner. Jij krijgt een eenvoudige checklist met eenvoudige vragen, zodat je precies weet wat je daarvoor moet aanleveren. Je krijgt een optimale aangifte waarmee je maximaal bespaart.
  • Eens per jaar spreken we je hele financiële jaar met je door.

Btw-aangifte

Iedere ondernemer is verplicht btw-aangifte te doen per maand, kwartaal of jaar. Het is vaak niet moeilijk, maar niet je dagelijks werk en het verstoort je eigen bedrijfsvoering. Als je bovendien veel handelt met het buitenland, wordt het toch ingewikkeld. Dan is het prettig als wij het voor je doen. Wij ontzorgen je graag.

Salarisadministratie

Elke branche heeft een eigen cao, die bepaalt bijvoorbeeld of je loonplichtig bent voor vier weken of per maand. Er komt zoveel bij kijken, zoals het juiste percentage sociale premies inhouden voor jouw branche, vakantiegeld reserveren en het minimumloon van het bepalen, dat kun je gewoon niet zelf. Als wij je loonadministratie doen hoef je het zelf niet in de gaten te houden.

Freelance administratie

Heb je tijdelijk iemand nodig? Valt je personeel bijvoorbeeld uit door ziekte? Raakt het arbeidsongeschikt? Heb je personeelstekort tijdens de vakantie? Gaat je boekhouder met pensioen of is ze zwanger?

Wij leveren vaste krachten voor één of meer halve dagen per week – geen uitzendkrachten, maar experts. Al onze mensen hebben ervaring met vrijwel alle boekhoudpakketten, dus je hoeft ze maar kort in te werken.

Ledenadministratie

Heb je een sportschool, een vereniging of een organisatie met leden?
Wij verzorgen je ledenadministratie.

We brengen een bestaande administratie op orde en schonen die op. We administreren mensen die lid willen worden voor elke abonnementsvorm, regelen verandering van bankrekeningnummer en we splitsen de factuur als ouders bijvoorbeeld scheiden. Kortom, alles waar je mee te maken hebt in een ledenadministratie.

We rekenen een vaste prijs per lid, zodat je altijd weet waar je aan toe bent!

Aangifte vennootschapsbelasting

Moet je je vennootschapsbelasting aangeven? Wij weten precies hoe je omgaat met sponsoring, giften en alle andere regels die daarbij komen kijken. Meestal is het voordeliger als wij het voor je doen, omdat wij net die ene mogelijkheid kennen waarmee je veel meer bespaart dan dat wij jou kosten.

“Doordat Best Choice Administraties specialist is in de hippische (financiële) wereld werken we graag samen met dit bureau. Ze zijn snel, en nauwkeurig en begrijpen heel goed hoe de ‘paardenwereld’ in elkaar zit. We kunnen bij ze terecht voor adviezen over samenwerkingen, verbeteringen binnen de organisatie en ze staan voor ons klaar als we direct een antwoord nodig hebben op een financiële vraag. De persoonlijke samenwerking heeft veel meerwaarde.”

BC Paarden