Aanbevelingen

“Doordat Best Choice Administraties specialist is in de hippische (financiële) wereld werken we graag samen met dit bureau. Ze zijn snel, en nauwkeurig en begrijpen heel goed hoe de ‘paardenwereld’ in elkaar zit. We kunnen bij ze terecht voor adviezen over samenwerkingen, verbeteringen binnen de organisatie en ze staan voor ons klaar als we direct een antwoord nodig hebben op een financiële vraag. De persoonlijke samenwerking heeft veel meerwaarde.”
Vereniging Eigen Paard

Ik ben supertevreden over Best Choice Administraties. Corina kan me heel goed adviseren op financieel gebied met mijn bedrijven. Zo heeft ze bijvoorbeeld in no-time van mijn eenmanszaak een bv gemaakt. Ze kan me goed adviseren over de toekomst van mijn datingsite en ze ziet kansen en mogelijkheden. Corina denkt echt met je mee en weet waar ze het over heeft. Best Choice Administraties is echt een goede keus voor ondernemers!” 
Paard & Partner

“Sinds ik Corina heb leren kennen tijdens een Open Innovatie bijeenkomst van de Knab in juni 2015 ben ik als ZZP-er en sinds januari 2016 DGA van drie BV’s zeer goed ondersteund. Van ruisende inbreng tot allerhande fiscaal, HR en organisatorisch advies. Maar juist ook de maandelijkse boekhouding en periodieke aangiften. Onze samenwerking kenmerkt zich door transparantie, bereikbaarheid, effectieve communicatie, persoonlijke benadering en integriteit. Ook weten we elkaars netwerk goed te versterken, zowel aan de klant- als de leverancierszijde. Tegen een schappelijke vergoeding werkt Best Choice Administraties & Fiscaliteiten op lean en moderne wijze, waardoor Barefoot te allen tijde zicht heeft op de financiële gegevens. Ik raad hen ten zeerste aan!”

Bob Kars

DGA Barefoot

“Best Choice Administraties verzorgt onze loonadministratie. We zijn erg tevreden over de kennis van Corina. Daarnaast worden we goed op de hoogte gehouden over nieuwe ontwikkelingen die op ons bedrijf van toepassing zijn.”

Dressuurstal Jespers

“Best Choice is een zeer prettig bedrijf dat altijd klaar staat voor een helder en begrijpelijk advies. Verder is de dienstverlening altijd goed en het contact met de medewerkers persoonlijk én professioneel. Wij werken dan ook zeer prettig samen met Best Choice Administraties!”

Arjo & Imke Wijnhorst

Stichting Gezinsfundament

Best Choice Administraties is een uiterst professioneel, innovatief administratiekantoor. Ze staan voor kwaliteit, bieden hoogwaardige service en zijn uitermate betrouwbaar. Ze bieden ondersteuning op meerdere vlakken dan alleen de boekhouding. Ze werken snel en het hele team is heel betrokken en staat altijd klaar! Ze hebben ontzettend veel voor mijn bedrijf gedaan. De eigenaresse Corina is gewoon een van de besten in haar vakgebied: heel vooruitstrevend en innovatief met een hart van goud! Ik kan ze voor de volle 100% aanbevelen!

Sahaya Doebar

2CLASHY